Mahdi_Moosavi (07-03-08), PCminister (07-03-08), Shahryar (07-03-08)
خوب سلام به دوستان عزيز اومدم يك حالي به تاپيك بدم و برم دوباره بيام.....ببينم نظرتون چيه...
توي انبار يك سري زدم يك مين و cpu پيدا كردم گفتم بيام بزارم روي اوور ببينم چيكار مي كنه....
خوب ديگه چيزي نمي گم خودتون ببينين.....
CPU-Z PENTIUM 4 2.0@3150 نفر 6 شدم.....:ديبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید valid
super pi 1mb نفر 5شدم........برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
wprime 32mb هم نفر4شدم كه......برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب يك سري تست هاي استبل هم باييد روش انجام بدم
ببينم چطوره به احتمال زياد استبل است و اين كه اين رمي
كه استفاده كردم رم آشغالي بود اگه كينگ هاي مهدي برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رو داشتم بالاتر مي رفت....در ضمن دما هم عالي بود توي
تست ها البته بهتون نمي گم چند درجه چون مي ترسم سكته كنين.......
ممنون مرســــــي...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mahdi_Moosavi (07-03-08), PCminister (07-03-08), Shahryar (07-03-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خب مشکلی نیست که کرایه میدهیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .كه استفاده كردم رم آشغالي بود اگه كينگ هاي مهدي
رو داشتم بالاتر مي رفت
حالا ساعتی حساب کنم یا روز مزد ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
I M A N (07-03-08)
|
این آخرین رکورد من با فن استوکه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لینک اول ( CPU ID )
لینک دوم ( HWBot )
Feoris (18-09-08)
اینم رکورد من تا جایی که میشد ( البته بازم راه داره ولی ولتاژ باید بدم که اونم باعث گرم شدن بیش از حد پردازنده میشه )
این هم لینک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Feoris (08-04-08), I M A N (19-03-08), PCminister (19-03-08), Shahryar (25-04-08)
CPUz 1.44.2
1.44.2
NVIDIA 650i, 680i, 750a/780a, 750i, 780i, 790i chipsets - >1.44.2
Intel G35 chipset - > 144.2
Updated support for VIA chipsets
1.44.1
Support for the new validator
Preliminary support for VIA Isaiah processor
Support for all VIA Model D processors: VIA C7-M, VIA C7-D, VIA Eden, VIA Eden
Memory timings on Intel 5400A/B MCH
Fix AMD Phenom detection issue on Windows Vista 64
Feoris (08-04-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام عماد جان كولينگ رو به كجا رسوندي
و اين كه چرا dram:fsb رو روي 1:1 نمي زاري تا بتوني راحت تر ببري بالا اين اوور ور...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو راحت باييد بتوني اين رو تا 4000 استادش كني با اين مولتي كه اين cpu داره...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام این هم مال من. با تکنولوژی بخاری برقی AMD .اگه ببینید من و مادر بورد ورم چه از دست این CPUمی کشیم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با چند تا سوال.؟
1.چرا dc , وفرکانس NB چیزی نداره.
2.رم های من اون طوری که در امضام میبینید 1066 خیلی هم ازشون راضیم .و تا 1250 اور میشه .ولی CPU من وقتی فرکانس رم رو از 800 شروع میکنم ضریبش خدبخود میاد روی 15 و فرکانس میره روی 3700 و سیستم بوت نمیشه.لطفا عزیزان توضیح بدن.ولی وقتی از 1066 و یا 667 شروع میکنم براحتی می تونم ضرایب رو تغییر بدم.ولی در جاهای مختلف دیدم با مشخصات من از 800 شروع کردن و در حدود 980 رم ها هم اور شده .ایا من در بایوس اشتباهاتی دارم.البته در فرکانس 1170 با CL4 کار میکنن و مشکلی ندارم.ولی برام جای سوال شده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3.در CPU Z هم رم ها رو 6400 نشون میده.ولی در فرکانسی که میبینید فعالیت می کنن.و 8500 هستن .یعنی چی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
VGA:2X MSI HD 5970 QuadFire
X-FI Titanium Fatal1ty Champ1on
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
ایمان جان من هم همین انتظار رو از این کولینگ داشتم (HYPER 212) اما به نظز من حق با سید امیر عزیز هست.
این خمیرش اصلا خوب نیست.
تا باس 290 تونستم cpu را با مادربرد P35-DS3L پایدار کنم اما از 310 اونطرفتر نمیره به نظر من cpu به احتمال زیاد FSB WALL داره!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر به نتایج خوبی رسیده بودم حتما اعلام میکردم اما.....
با تشکر.
آخرین ویرایش توسط PCminister در تاریخ 23-04-08 انجام شده است
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
|
دوستان منم پردازنده رو عوض کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یک 2180 گرفتم و بازم خمیر ترکیبی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بزودی دوباره منتظر شاهکارهای من باشید بعد مهدی جان اون تست رو انجام دادم و کامل هم شد ولی دماش قابل قبول نبود برای همین بیخیالش شدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اگر کنجکاو بودی بگو دما رو به پیام خصوصی بفرستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Feoris (18-09-08)
عجب !! همه زدن تو خط E2180 !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایمان تو هم بخر همه بچه ها ست بشیم !
نیکی و پرسش ؟!؟! ضمنآ منظورت نامفهومه !بزودی دوباره منتظر شاهکارهای من باشید بعد مهدی جان اون تست رو انجام دادم و کامل هم شد ولی دماش قابل قبول نبود برای همین بیخیالش شدم اگر کنجکاو بودی بگو دما رو به پیام خصوصی بفرستم
.
.
....
......
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks